FOTOGRAFERING til private

Vejledende priser. Inkl.moms

Fotograf Keld Christensen tilbyder fotografering i studie, on location, eller hos dig/jer.

 

PORTRÆT FOTOGRAFERING i studie Kr. 1450,-

30 minutters fotografering og der tages 20-30 billeder. Ud af disse vælger vi sammen 3-5 billeder umiddelbart efter fotograferingen.
Dine udvalgte billeder redigeres, og du modtager dem digitalt til download via tilsendt link.
Både i fuld størrelse, og i en størrelse du kan bruge til CV, hjemmeside eller sociale medier.

Print kan bestilles for merpris efter aftale.

 

PORTRÆT FOTOGRAFERING on location eller hjemme hos dig Kr. 1950,- incl. kørsel indenfor 25 km.

Jeg beregner en time til fotografering, og heri medregnes tid til opsætning af lys.

30 minutters fotografering og der tages 20-30 billeder. Ud af disse vælger vi sammen 3-5 billeder umiddelbart efter fotograferingen.
Dine udvalgte billeder redigeres, og du modtager dem digitalt til download via tilsendt link.
Både i fuld størrelse, og i en størrelse du kan bruge til CV, hjemmeside eller sociale medier.

Print kan bestilles for merpris efter aftale.

 

FAMILIE OG GRUPPE FOTOGRAFERING

Der tillægges kr. 150,- pr. person

 

Bestilling af tid til fotografering

Du bestiller tid via kontaktformular HER og herefter kontakter jeg dig for at at beskræfte aftale, og afstemme forventninger. Beregn en 10-15 minutters samtale.

BEMÆRK. Når vi er enige om aftale er der en forudbetaling på 500,- Beløb refunderes ved afbud indenfor 24 timer før aftalt fotografering.

 

Om selve fotosessionen i studie

Da jeg ved det kan være svært for de fleste at blive fotograferet gør jeg hvad jeg kan for at du føler dig godt tilpas. Netop derfor afsætter jeg 1 time til hele fotosessionen. Det betyder at der er tid til at du lige kan "lande" få lidt te eller kaffe, og tid til at eventuel at sætte hår og tøj. Vi tager en række prøvebilleder, som optages direkte til computer så du kan se reultaterne med det samme. Når jeg fornemmer du er afslappet skyder jeg 20-30 billeder. Herefter ser du alle billeder igennem og vælge 3-5 billeder, som er dem jeg efterfølgende redigere. De redigerede billeder vil du få til eftersyn, og retter til indtil du er helt tilfreds.

Om brug af billeder 

De billeder du modtager efter redigering har du fuld rettighed over, og du kan bruge dem som du vil. Du KAN bestille et yderligere antal billeder fra selve fotosessionen for en pris på 150,- pr. billede.

Da jeg gerne vil vise mit arbejde her på hjemmesiden, og evt. på min facebookside vil jeg muligvis spørge om din tilladelse til brug af et eller flere af dine portrætter. Hvis det er noget du vil indvilge i laver vi en skriftlig kontrakt, og jeg tilbyder en reduktion i betaling på 10 %

Det kan du forvente af dine portrætter

Du vil kunne forvente portrætter som viser den bedste side af dig selv. Jeg går efter det naturlige klassiske portræt som jeg mener udtrykker den du er. Jeg arbejder med lys og posering som både kan fremhæve de bedste sider af dig, og skjule det som ikke er så ønskværdigt. I redigeringen lægger jeg vægt på naturlig hud tone, og fjerner kun det som ikke skal være der. F.eks en bums eller et sår. Det kan også være et hår som går ned i øjnene, eller reflekser i briller.

Særlige ønsker til portræt

Hvis du ønsker et helt specielt, måske et mere dramatisk udtryk, eller noget med speciel effekt er det selfølgelig muligt. Det er blot vigtigt at det er aftalt på forhånd.

Håber disse oplysninger er fyldestgørende, og at det har givet dig lyst og mod til at få taget dit portræt. Ellers er du altid velkommen til at skrive til mig under KONTAKT

 

Keep your story alive. Keld Christensen.

 

 

 

 

 

Free of Royalties Photos

Søg og download stock billeder hurtigt og nemt , og du behøver ikke en konto eller abonnement.

F.eks. kan et foto (Web størrelse 640x480 op til 0,3 Mpix ) købes for $ 1,65

www.keldsphoto.com (åbner i nyt vindue!)

 

Gå til toppen